להזמנות 054-4707072
נגישות
  • ניווט מקלדת
  • צבעוניות חד-גוונית
  • צבעוניות הפוך
  • A-A-A
קורסי אפייה

קורס אפייה מורחב- סודות הפטיסרי - 12 מפגשים

11 מפגשים ועוד מפגש אחד שאתם מקבלים במתנה בהם נלמד להכין מאפים קלים ומורכבים, משפחתיים ואישיים, תוך שימת דגש רב על גימורים, קישוטים והצגת המאפה בצורה מעוררת תאבון. חומרי הגלם בהם אנו משתמשים הם איכותיים ביותר.
במפגש הראשון יקבלו התלמידים פולדר מרהיב ובו קובץ מתכונים. כל שיעור יתווסף קובץ נוסף לפי נושא. בסיום הקורס תשארו עם קובץ גדול של מתכונים  שימושי ביותר עם מתכונים ששוים זהב!

בתחילת כל מפגש התלמידים יקבלו הסבר תיאורטי ובהמשך יישמו את הנלמד.

הנושאים הנלמדים בקורס:

שמרים :
נלמד את סוגי השמרים השונים וההבדלים ביניהם. נכין מגוון עוגות במגוון מילויים, נלמד לקלוע בצורות שונות ותקבלו עוגות ממש כמו בקונדיטוריה. נכין מאפים מלוחים ופיצה שכזו עדיין לא טעמתם!
עוגות בחושות ובצק רבוך:
עוגות בחושות המשמשות כעוגות וגם כבסיסים לעוגות. נלמד על סוגי הבחושות ושיטות העבודה, נלמד להכין בצק רבוך, כל המאפים ישודרגו כך שגם העוגה הפשוטה ביותר תראה מרשימה ומרהיבה.  
עוגות פאי וקישים:
נלמד איך לעבוד עם בצק פריך ועל מה יש צורך להתמקד על מנת לקבל בצק שבאמת יהיה פריך. נכין עוגות פאי מתוקות, נלמד שידרוגים, קרם פטיסייר, חיתוך דקורטיבי של פירות, קרם דיפלומט, עבודה עם מטריצה, נכין גם קישים עם מילויים מלוחים וטעימים.
לחמים :
נקבל הסבר תיאורטי נוסף לגבי השמרים, התהליכים, סוגי הקמחים, מהי מחמצת ושאור. נכין מגוון רחב של לחמניות, חלות, פרעצל, לחם מקמח מלא, בריושים, נלמד לקלוע צורות מגוונות ללחמניות ולחלות.
שוקולד :
שיעור מתוק במיוחד בו נלמד לטמפרר שוקולד, להכין גנשים בטעמים שונים. נכין פרלינים משובחים, נלמד קישוטי שוקולד שישדרגו לנו כל עוגה וישמשו אותנו בשיעור המוסים.
עוגות גבינה, מוסים ועוגות ויטרינה :
נכין עוגות יציבות ומרשימות עם התמקדות על דקורציה, שוליים דקורטיביים ופרזנטציה מרשימה. עוגות עם המון טעם והמון רושם הנעשות בשימוש בטכניקות חדישות.
עוגיות :
הסבר על סוגי העוגיות למינהם, נכין מגוון רחב וגדול של עוגיות טעימות מסוגים שונים, עוגיות בוטיק, עוגיות שמשאירות הרבה רושם.

קינוחים בכוסות:

נכין מגוון של קינוחי כוסות תוך התמקדות על שילובי מרקמים, צבעים, טעמים והמון דקורציה.

פטיפורים וקינוחים אישיים:

נכין קינוחים קטנים ומרשימים שישדרגו לכם כל אירוע, נקשט, נייפה ונצלם כמובן.

מלוחים אישיים:

מאפים מלוחים, קטנים וטעימים-פינגר פוד, לאירוח מושלם. נתמקד ברמת הגימור וההגשה, נקשט ונכין שולחן מלא כל טוב מלא בטעמים והרבה רושם.

מתאים מאוד לאנשים שאוהבים לארח.

מקרונים:

הסדנה הכי צבעונית לעוגייה הכי נחשבת בצרפת. נלמד את סודות המקרונים עם מילויים וטעמים מפתיעים. מי שאומר שהוא לא אוהב מקרונים, כנראה לא טעם את המקרונים הטעימים!! בואו ללמוד להפתיע את האורחים שלכם.

סדנת עוגות ראווה: סדנת מתנה!!!

סדנה מבוקשת מאוד בה תלמדו להכין עוגות רושם במגוון טכניקות לאירועים באמת מיוחדים.

התוכנית נתונה לשינויים קלים

  • IMG_7402
  • IMG_7515
  • IMG_7506
  • IMG_7503
  • IMG_7500
  • IMG_7437
  • IMG_7362
  • IMG_7335
  • IMG_7328
  • IMG_7299
  • IMG_4746
  • IMG_4606
  • IMG_3092
  • IMG_2821
  • IMG_2702
  • IMG_2675
  • IMG_2542
  • IMG_2466
  • IMG_2452
  • IMG_2445
  • IMG_2430
  • IMG_2298
  • IMG_2284
  • IMG_2225
  • IMG_2221
  • IMG_1985
  • IMG_1958
  • IMG_0151
  • IMG_0144
  • IMG_0126
  • IMG_0097
  • IMG_0095
  • IMG_0092
  • IMG_0071
  • IMG_0019
  • 088941551459
  • 9849849800
  • 8949849808
  • 984854980
  • 894981988
  • 292989489
  • 98489000
  • 084984498
  • 84984000
  • 084848498
  • 058489480
  • 048949489
  • 48948948
  • 0046541580
  • 8498900
  • 8498408
  • 4984508
  • 891498
  • 485611
  • 445000
  • 49849
  • 48989
  • 44984
  • 8998
  • 008498
  • 4981
  • 1498
  • 179
  • 168
  • 165(1)
  • 89
  • 84
  • 47