בראוניז עם שוקולד לבן
מתכון לבראוניז עם שוקולד לבן
200 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
קורט מלח
1+1/4 כוס קמח
1/3 כוס שוקולד לבן/אגוזים
לחמם תנור ל180 מעלות
להמיס במיקרו את השוקולד עד שהתערובת נוזלית ולהוסיף את השמן.
להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה ולטרוף בעזרת מטרפה.
להוסיף את הסוכר והמלח ולטרוף. להוסיף את הקמח ואת השוקולד הלבן/אגוזים ולטרוף עד שהתערובת אחידה.
לשמן נייר אפייה ולהניח על תבנית אפייה ולצקת לתבנית.
לאפות כ20 דקות עד שקיסם יותר נקי. לצנן. לחתוך לקוביות.
בהצלחה!❤️❤️❤️❤️