קורס אפייה
מיני סדרת האפייה-"באופן אישי"
סדרה של שלושה מפגשים קסומים של קינוחים ומאפים אישיים עם נגיעה אישית על כל קינוח ומאפה.
הנושאים הנלמדים:
קינוחים בכוסות:קינוחים במגוון טעמים, צבעים ומרקמים עם רמת גימור מושלמת.
פטיפורים וקינוחים אישיים-קינוחים קטנים יפים וטעימים אותם נקשט ונייפה.
מלוחים אישיים-מנות קטנות של מאפים מלוחים, פינגר פוד, הנעשים בטכניקות חדישות.
מיועד לחובבי האירוח וההגשה, נלמד ליצור פרזנטציה מלאת רושם שאף אורח לא יישאר אדיש אליה.
התוכנית נתונה לשינויים קלים