להזמנות 054-4707072
נגישות
  • ניווט מקלדת
  • צבעוניות חד-גוונית
  • צבעוניות הפוך
  • A-A-A
לקבלת דיוור מהאתר
צור קשר:
השאר פרטים
השאירו הודעה ונחזור אליכם בהקדם
התקשר עכשיו: 054-4707072
קורס אפייה

קורס אפייה-'שבעה שבועות של שכרון חושים"

קורס האפייה של 'מתוק מהלב'- "שעה שבועות של שכרון חושים" נבנה על ידינו לצורך למידה מעמיקה של חווית האפייה תוך התנסות מלאה בכל שלבי ההכנה, למידת תהליכים וטכניקות מהמתקדמות בענף.

אנו ב'מתוק מהלב' שמים דגש רב על טעמים, חווית הלמידה, התנסות וכמובן רמת גימור מושלמת של כל העוגות והמאפים.
בקורס נלמד טכניקות קישוט רבות על מנת לייצר מאפה ברמת פרזנטציה גבוהה ביותר.
חומרי הגלם בהם אנו משתמשים הם איכותיים ביותר.
במפגש הראשון יקבלו התלמידים פולדר מרהיב ובו קובץ מתכונים. כל שיעור יתווסף קובץ נוסף לפי נושא. בסיום הקורס תשארו עם קובץ גדול של מתכונים שימושי ביותר עם מתכונים ששווים זהב!
בתחילת כל מפגש התלמידים יקבלו הסבר תיאורטי ובהמשך יישמו את הנלמד.

הנושאים הנלמדים בקורס:

שמרים :
נלמד את סוגי השמרים השונים וההבדלים ביניהם. נכין מגוון עוגות במגוון מילויים, נלמד לקלוע בצורות שונות ותקבלו עוגות ממש כמו בקונדיטוריה. נכין מאפים מלוחים ופיצה שכזו עדיין לא טעמתם!

עוגות בחושות ובצק רבוך:
עוגות בחושות המשמשות כעוגות וגם כבסיסים לעוגות. נלמד על סוגי הבחושות ושיטות העבודה, נלמד להכין בצק רבוך, כל המאפים ישודרגו כך שגם העוגה הפשוטה ביותר תראה מרשימה ומרהיבה.

עוגות פאי וקישים:
נלמד איך לעבוד עם בצק פריך ועל מה יש צורך להתמקד על מנת לקבל בצק שבאמת יהיה פריך. נכין עוגות פאי מתוקות, נלמד שידרוגים, קרם פטיסייר, חיתוך דקורטיבי של פירות, קרם דיפלומט, עבודה עם מטריצה, נכין גם קישים עם מילויים מלוחים וטעימים.

לחמים :
נקבל הסבר תיאורטי נוסף לגבי השמרים, התהליכים, סוגי הקמחים, מהי מחמצת ושאור. נכין מגוון רחב של לחמניות, חלות, פרעצל, לחם מקמח מלא, בריושים, נלמד לקלוע צורות מגוונות ללחמניות ולחלות.

שוקולד :
שיעור מתוק במיוחד בו נלמד לטמפרר שוקולד, להכין גנשים בטעמים שונים. נכין פרלינים משובחים, נלמד קישוטי שוקולד שישדרגו לנו כל עוגה וישמשו אותנו בשיעור המוסים.

עוגות גבינה , מוסים ועוגות ויטרינה :
נכין עוגות יציבות ומרשימות עם התמקדות על דקורציה, שוליים דקורטיביים ופרזנטציה מרשימה. עוגות עם המון טעם והמון רושם הנעשות בשימוש בטכניקות חדישות.

עוגיות :
שיעור אחרון בו נקבל הסבר על סוגי העוגיות למינהם, נכין מגוון רחב וגדול של עוגיות טעימות מסוגים שונים, עוגיות בוטיק, עוגיות שמשאירות הרבה רושם. בשיעור זה נקבל תעודות סיום קורס.
הקורס מיועד לכל הרמות תוך שימת דגש לרמת כל תלמיד. הקורס בקבוצות קטנות.

התוכנית נתונה לשינויים קלים

  • SI4A9243
  • SI4A0248
  • SI4A0196
  • IMG_9163
  • IMG_9132
  • IMG_9056
  • IMG_8995
  • IMG_1618 (1)
  • IMG_0868
  • IMG_1250
  • IMG_1231
  • IMG_0101
  • IMG_0093
  • IMG_0072
  • IMG_0055
  • IMG_0045
  • IMG_0015
  • 195
  • 192
  • 191
  • 188
  • 173
  • 165
  • 161
  • 159
  • 156
  • 154
  • 143
  • 125
  • 110
  • 69
  • 51
  • 46
  • 31
  • 25