לקבלת דיוור מהאתר
להזמנות 054-4707072
נגישות
  • ניווט מקלדת
  • צבעוניות חד-גוונית
  • צבעוניות הפוך
  • A-A-A
צור קשר:
השאר פרטים
השאירו הודעה ונחזור אליכם בהקדם
התקשר עכשיו: 054-4707072

קורס דיגיטלי

עקב המון המון פניות שקיבלתי בזמן האחרון מאנשים שממש רוצים ללמוד אצלי בסטודיו אך הם גרים רחוק (הסטודיו נמצא ביהוד) או שאין להם זמן לבוא לקורס...

החלטתי שאני הולכת לעבוד על מיזם חדש!

רתמתי אליי צוות מדהים של צלמת, עורכת, מאפרת, טכנאי, ויצאנו למסע של יצירת קורס דיגיטלי חדיש, שבו אגלה לכם את כל הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה!

לאחר כל ההשקעה המטורפת נולד לו קורס מקצועי וחוויתי שכל אחת ואחד מכם יכולים לרכוש ולצפות בו מכל מקום שתרצו.

אם זה מול המחשב בנייד/נייח, במיטה מול הסמארטפון, בנסיעות ארוכות ברכבת ואפילו.. בזמן הכנת המאפים במטבח..כן, כן, תוכלו ממש לצפות ולאפות יחד איתי.. כיף נכון?

למידע נוסף ו/או הרשמה לחצו כאן!
 

אז מה נלמד בקורס?

שמרים: נלמד את סוגי השמרים השונים וההבדלים ביניהם. נלמד להכין בצק רך ואוורירי שממנו נכין מגוון עוגות במגוון מילויים, נלמד לקלוע בצורות שונות ממש שאתם רואים בקונדיטוריות..

עוגות בחושות: נלמד על סוגי העוגות הבחושות ושיטות העבודה, נכין עוגות במגוון טעמים וצורות וכמובן..כל המאפים ישודרגו ויקושטו כך שגם העוגה הפשוטה ביותר תראה מרשימה ומרהיבה.  

עוגות פאי וקיש (מתוק&מלוח): נלמד איך לעבוד עם בצק פריך ובמה להתמקד על מנת לקבל בצק שבאמת יהיה פריך. נכין עוגות פאי מתוקות, נלמד שידרוגים, קרם פטיסייר, חיתוך דקורטיבי של פירות, קרם דיפלומט, מרנג, עבודה עם מטריצה, בנוסף נכין גם קישים ממכרים עם מילויים מלוחים וטעימים.

לחמים: מפגש נוסף והסבר תיאורטי לגבי השמרים, התהליכים, סוגי הקמחים, נכין מגוון רחב של לחמניות, חלות, פרעצל, לחם מקמח מלא. נלמד לקלוע צורות מגוונות ללחמניות ולחלות.

עוגות גבינה, מוסים ועוגות ויטרינה:
נכין עוגות גבינה ומוסים יציבות ומרשימות עם התמקדות על דקורציה, שוליים דקורטיביים ופרזנטציה מרשימה. עוגות עם המון טעם והמון רושם הנעשות בשימוש בטכניקות חדישות.

עוגיות: הסבר על סוגי העוגיות למינהם, נכין מגוון רחב וגדול של עוגיות טעימות מסוגים שונים, עוגיות בוטיק, עוגיות שמשאירות הרבה רושם וטעם של עוד..

קינוחים בכוסות: נכין מגוון של קינוחי כוסות תוך התמקדות על שילובי מרקמים, צבעים, טעמים והמון דקורציה.

פטיפורים וקינוחים אישיים: נכין קינוחים קטנים ומרשימים שישדרגו לכם כל אירוע, נקשט, נייפה ונצלם כמובן.

מלוחים אישיים: מאפים מלוחים, קטנים וטעימים-פינגר פוד, לאירוח מושלם. נתמקד ברמת הגימור וההגשה, נלמד לקשט ונכין שולחן מלא כל טוב מלא בטעמים ורושם.. *מתאים מאוד לאנשים שאוהבים לארח.

מקרונים: העוגיה הכי צבעונית והכי נחשבת בצרפת. נלמד את סודות המקרונים (דרך קלה ומוצלחת להכנה!!) עם מילויים וטעמים מפתיעים. מי שאומר שהוא לא אוהב מקרונים, כנראה לא טעם את המקרונים הטעימים!!

סדנת עוגות ראווה: עוגות רושם במגוון טכניקות, טעמים ומרקמים.. לאירועים באמת מיוחדים!

 

אז אם גם אתם רוצים לאפות מאפים מהממים, אך לא מוצאים את הזמן לבוא לסטודיו שלי וללמוד בקורס הפרונטלי - 

הגיע הזמן שתפנקו את עצמכם בקורס הדיגיטלי !

 

למידע נוסף ו/או הרשמה לחצו כאן !