להזמנות 054-4707072
נגישות
  • ניווט מקלדת
  • צבעוניות חד-גוונית
  • צבעוניות הפוך
  • A-A-A
לקבלת דיוור מהאתר
צור קשר:
השאר פרטים
השאירו הודעה ונחזור אליכם בהקדם
התקשר עכשיו: 054-4707072

קורס קונדיטוריה דיגיטלי

עקב הרבה מאוד פניות שקיבלתי בזמן האחרון מאנשים שממש רוצים ללמוד, להתפתח, לפנק, לאפות ולהצליח אך הם גרים רחוק (הסטודיו נמצא ביהוד) או שאין להם זמן לבוא לקורס או שאין להם עשרות אלפי שקלים להשקיע....

החלטתי שאני הולכת לעבוד על מיזם חדש  בו כולם יכולים ללמוד!!!

רתמתי אליי צוות מדהים של צלמת, עורכת, מאפרת, טכנאי, ויצאנו למסע של יצירת קורס דיגיטלי חדיש, שבו אני מגלה  לכם את כל הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה!

לאחר השקעה המטורפת נולד לו קורס מקצועי וחוויתי שכל אחת ואחד מכם יכולים לרכוש ולצפות בו מכל מקום שתרצו. 

אם זה מול המחשב בנייד/נייח, במיטה מול הסמארטפון, בנסיעות ארוכות ברכבת ואפילו.. בזמן הכנת המאפים במטבח..כן, כן, תוכלו ממש לצפות ולאפות יחד איתי.. כיף נכון?

יש לכם תמיכה מלאה ע"י צוות מנטוריות שיענה על כל בעיה וכל שאלה שתצוץ, יש קבוצת פייסבוק סגורה שנועדה רק לתלמידי הקורס הדיגיטלי שתומכת, משתפת ומפרגנת. ההצלחה בקורס מובטחת שכן אנחנו ביחד איתכם צעד אחרי צעד, עד לתוצאות מושלמות.

למידע נוסף ו/או הרשמה לחצו כאן!

 

מה נלמד בקורס?

קורס מקיף מאוד :

  • במחלקת: אירוח מושלם נלמד:
  • עוגות פאי  נלמד איך להכין בצק באמת פריך, נכין עוגות פאי מושלמות לאירוח, נלמד איך מכינים קרם פטיסייר בדרך הקלה ביותר, קרם דיפלומט, ניצור ממנו פאי פירות קייצי  מושלם!  נכין פאי תפוחים ונלמד לשדרג אותו  לרמת קונדיטוריה. נכין פאי לימון עם מרנג שווצרי מתמוסס ממש כמו ענן בפה....
  • קינוחי כוסות הם תמיד השוס בכל אירוע, קלים להכנה, ללא צורך בצלחות, חייבים להיות מושקעים, קינוחים שהעין אוכלת... כמובן נלמד איך עושים את זה. נלמד איך מקשטים איך יוצרים אלכסון ומה חשוב לשים דגש כשמכינים קינוחי כוסות.
  • במחלקת : הכי כיף להכין בבית נלמד:
  • עוגות שמרים עסיסיות וטעימות ומהם הסודות ליצירת בצק מושלם..
  • נכין מגוון מליות לעוגות שמרים, נלמד לקלוע עוגות בטכניקות מדליקות עם צורות הגשה מרשימות.
  • עוגות בחושות-נלמד כמובן את כל הטיפים לעוגה טובה ורכה כזאת שממש תרצו ללכת להכין קפה...
  • עוגיות-כאלה שנותנות תחושה של בית ,שהכי כיף לשים בצינצנת על השיש, שיש כיבוד כשמישהו נכנס...
  • במחלקת הרושם נלמד:
  • פטיפורים וקינוחים אישיים-כאלה שכל מי שיעבור ליד שולחן הקינוחים ייעצר ואין אחד שלא יגיב....
  • עוגות ראווה-איך מכינים עוגה מנצנצת עם גלאסג 'מבריק, איך יוצרים שכבות אחידות וישרות, איך מקשטים ואיך יוצרים עוגת וואו.
  • עוגות מוס ועוגות גבינה קרות -אלה עוגות קלות יותר שלא דורשות הרבה זמן הכנה אך אני מבטיחה לכם שכשיראו אותם יחשבו שביליתם את כל היום במטבח.
  • במחלקת אפייה מלוחה:
  • נלמד להכין חלות, לחמים ולחמניות עם צורת הגשה סופר מקורית, כשתכינו את המאפים האילו אל תתפלאו שפתאום השכנה קופצת לביקור כי היא צריכה סוכר.... נכין גם לחם עם קמח מלא הורס..
  • נלמד להכין קישים פריכים ועם המתכונים שלי תוכלו להכין אין ספור קישים ע"פ טעמכם. תוכלו להכין ארוחה שלמה המבוססת על קישים בזמן של הכנת קיש אחד....
  • נלמד להכין פינגר פוד- מלוחים אישיים לאירוח בסטייל
  • וגם מאפים חלביים למרכז השולחן משודרגים עם צורות קליה מהממות.
  • שולחן האירוח שלכם יגיע לרמה אחרת...
  •  
  • בונוסים נוספים שהוספתי:
  •  סדנת פחזניות: כאלה שתמיד מצליחות, תפוחות וטעימות אותם תוכלו למלא בכל מילוי שאתם אוהבים.
  • סדנת מקרונים: העוגיות הכי טעימות שיש, נלמד למה אנשים מפחדים להכין אותם, ואיך בקלות אנחנו צולחים את ההכנה של העוגייה הנחשקת הזו.
  • סדנת שוקולד: הכנת פרלינים מעולים, עם מליות טעימות,  הכנת קישוטי שוקולד שישדרגו לכם כל עוגה.
  • נראה לי שאתם מסודרים, פשוט תדעו      ה כ ל !!!
  • מתוקים, מלוחים, מאפים, קינוחים, הארוחות החלביות שלכם יראו אחרת.
  • אני רואה על בסיס קבוע את המתכונים שלי מככבים בארוחות וזה מחמם לי כל כך את הלב.
  • אבל, אל תדאגו:
  • כל מה שאמרתי כאן ילמד בדרך הקלה, עם טריקים וטיפים לקיצור תהליכים ולרמת גימור מושלמת.
  • היופי הוא שבגלל שיש לי ניסיון אדיר בלימוד אפייה, אני יודעת בדיוק מה מעניין אתכם, מה תשאלו, מה חשוב לכם ועל מה לשים דגש
  • ואני  אראה לכם שאפייה זוהי חוויה אמיתית, קלה ומהנה.
  •  
  • ועוד בונוסים שווים שתקבלו:
  •  
  • 1. ספרון מתכונים פרווה-בכל הקורסים אני תמיד נשאלת על מתכוני פרווה , תמיד צריך אותם, הכנתי לכם סיפרון עם קובץ מתכונים כולל תמונות למתכוני פרווה מנצחים. זהו, יותר לא שוברים את הראש.
  • 2. הדרכה איך ממירים כל מתכון לפרווה, איזה תחליפים יש בשוק ואני לא מדברת על מרגרינה וכל התחליפים הלא בריאים.
  • 3.הדרכה אינטרנטית-חובה לכל אופה: הסבר על התנור, הסבר על המשקל, כוסות מידה, איך ממירים תבניות: תוכלו לדעת איך לקחת עוגה בתבנית עגולה למשל ולהמיר לתבנית מלבנית בגודל אחר.

אז אם גם אתם רוצים לאפות מאפים מהממים, אך לא מוצאים את הזמן לבוא לסטודיו שלי וללמוד בקורס הפרונטלי - 

הגיע הזמן שתפנקו את עצמכם בקורס הדיגיטלי !

 

למידע נוסף ו/או הרשמה לחצו כאן !