כוורת פאי שוקולד ודבש
כוורת פאי שוקולד דבש ואגוזים תבנית פאי מרובעת 20 על 20
לבצק:
320 גרם קמח
180 גרם חמאה
35 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
2 ביצים.
בקערת המקסר לשים את הקמח, חמאה, אבקת סוכר ומלח ולעבד עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את הביצים.
לקרר כחצי שעה. לסדר את הבצק בתבנית ולהקפיא כחצי שעה. לאחר חצי שעה להכניס לתנור ב 190 מעלות כ 10 דקות (חצי אפייה)
את יתרת הבצק
לרדד על נייר אפייה מקומח ולקרוץ צורות משושה.
אני קרצתי משושה שכל צלע היתה 3 ס"מ.
יש לקרוץ כ 25 משושים. לאפות אותם.
הכנת מלית השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
250 שמנת מתוקה
1/4 כוס דבש
1/2 כוס אגוזים קצוצים.
1 ביצה
להמיס את השוקולד עם השמנת במיקרו או על באן מארי, להוסיף את הדבש, לערבב, להוסיף גם את הביצה ולערבב. להוסיף אגוזים קצוצים . לצקת על הפרי שאפוי למחצה ולאפות עוד כ 20 דקות ב 190 מעלותץ
לצנן ולקשט עם המעויינים
קרא עוד: פיצה טעימה שילדים אוהבים
קרא עוד: חיתוכיות עוגיות שוקולד צ'יפס