פטיפור קפה, גבינה וחלווה
פטיפור קפה, גבינה וחלווה
תבנית שקעים- פרחים:
⇦ שכבה ראשונה : 50 גרם שוקולד לבן
- חצי כפית נס קפה
- 15 גרם שמנת מתוקה
- 5 גרם ברס( אגוזי לוז מקורמלים)
להמיס שוקולד לבן עם השמנת המתוקה, להוסיף ברס ונס קפה. לזלף לתבנית שקעים ולהקפיא כרבע שעה.
בינתיים נכין את השכבה השנייה:
⇦ שכבה 2:
- 50 גרם שוקולד לבן
- 10 גרם שמנת מתוקה
- 25 גרם גבינה לבנה
להמיס שוקולד לבן עם השמנת המתוקה,
להוסיף גבינה לבנה,
לזלף על השכבה הראשונה
ולהקפיא שוב.
שכבה 3
50 גרם שוקולד מריר
10 גרם טחינה.
להמיס ולצקת על השכבה השלישית.
להקפיא כשעתיים ולחלץ מהתבנית.
תהנו❤️
קרא עוד: עוגיות חמאה מזולפות
קרא עוד: נשיקות